THE BEST BLACK FRIDAY SALES

Yoox

20% Off With Code: YOOXGIVING

Moda Operandi

Black Friday Sale

Neiman Marcus

Up To 40% Off Designer Sale

Saks Fifth Ave

Up To 60% Off Selected Styles

Nordstrom

Up To 40% Off

Net-A-Porter

Up To 50% Off Designer Sale

Bloomingdale's

Up to 50% Off Big Brown Bag Sale

ASOS

Black Friday 30% Off With Code: TGIBF
POST A REPLY
 
Thread Tools
Apr 11, 2012, 1:23pm   #1
crissy11's Avatar
Thread Starter
crissy11
Member
This is a test to see if I can post this without getting an error message regarding "Missing Security Token".

OK - so I can post here, but why can't I post in other forums? This has been happening for months and is driving me batty.
Apr 11, 2012, 5:10pm   #2
Vlad's Avatar
Vlad
Please provide me with any information about your setup. Operating system, browser, version, anti-virus.

On several of our platforms this is no issue. Did you try another computer, or your phone even?
Jul 17, 2012, 10:01am   #3
crissy11's Avatar
Thread Starter
crissy11
Member
Hey Vlad. I'm still having the same issue. It is only on my work computer. And I mean MY computer - I've tried other computers in the office and no issues. Mine seems to be missing this "security token". I've tried using Explorer, Firefox and Chrome and all browsers have the same issues.

I cannot post pictures at all, nor can I quote. I seem to be able to start a thread and just use text, but whenever I try to add a smiley, picture or any kind of attachment I get the security token error.

I am using Windows XP Pro, Version 2002, Service Pack 3.
Explorer 8, Firefox 7/0.1

Is there any other info you need? If there is any way you can help me get this resolved I would really appreciate it. There is a big void in my life when I can't post properly to TPF. :-(
Jul 17, 2012, 5:47pm   #4
Vlad's Avatar
Vlad
Originally Posted by crissy11
Hey Vlad. I'm still having the same issue. It is only on my work computer. And I mean MY computer - I've tried other computers in the office and no issues. Mine seems to be missing this "security token". I've tried using Explorer, Firefox and Chrome and all browsers have the same issues.

I cannot post pictures at all, nor can I quote. I seem to be able to start a thread and just use text, but whenever I try to add a smiley, picture or any kind of attachment I get the security token error.

I am using Windows XP Pro, Version 2002, Service Pack 3.
Explorer 8, Firefox 7/0.1

Is there any other info you need? If there is any way you can help me get this resolved I would really appreciate it. There is a big void in my life when I can't post properly to TPF. :-(
Are you using an anti-virus program on your machine?
Jul 17, 2012, 9:31pm   #5
crissy11's Avatar
Thread Starter
crissy11
Member
Originally Posted by Vlad

Are you using an anti-virus program on your machine?
Sorry Vlad - I'm home now so will check tomorrow but I'm I'm sure there is one - maybe Norton but I'll have a definite answer tomorrow. Thanks.
Jul 18, 2012, 8:35am   #6
crissy11's Avatar
Thread Starter
crissy11
Member
Originally Posted by Vlad
Are you using an anti-virus program on your machine?
Symantec 10.1.4.4000 is the anti-virus program.
Jul 18, 2012, 8:35am   #7
crissy11's Avatar
Thread Starter
crissy11
Member
Hey - I was just able to quote in my message - most of the time I can't.
Jul 18, 2012, 9:30am   #8
crissy11's Avatar
Thread Starter
crissy11
Member
Just tried to start a new thread in the Health and Fitness subforum and got this message again, no smilies, no attachments, just plain text.
Your submission could not be processed because a security token was missing. Check this thread for information on how to resolve this on your end.

If you continue having issues, please inform the tPF admin and describe the action you performed before you received this error.
Jul 18, 2012, 12:32pm   #9
Echoes's Avatar
Echoes
NoWhere Atoll
I get the Token message when I try to use the 'Search This Forum' tool in the blue menu bar on each forum and enter a search term in the short form. If I click the dropdown, then "Advanced Search', it works OK.

This happened for a long time, then cleared for a while, but now it's back.
POST A REPLY
  HOME > >  
TOP

Thread Tools